Locaties

Hier kan je een overzicht vinden van de locaties die meededen met de editie van 2023

Lieve borstvoedende mama’s, partners, familieleden en al wie het thema borstvoeding een warm hart toedraagt,

Op 6 augustus komen we in het kader van Wereld Borstvoedingsweek voor het derde jaar op rij samen in het Nachtegalenpark te Antwerpen. Jullie zijn tegen 9u30 allemaal welkom aan het begin van de dreef (ingang Beukenlaan) om alvast even te verbinden met elkaar en vervolgens rustig een plekje uit te kiezen waar we om 10u gezamenlijk zullen voeden (of toch de kindjes die op die moment willen drinken ;)), samen met vele anderen in Vlaanderen, Brussel en Nederland.

We vullen de bankjes van de dreef en de bankjes rond de (grote en super leuke!) speeltuin met borstvoedende mama’s (gezinnen) en maken er samen iets gezellig van. Nadien kunnen de kindjes in de speeltuin spelen, ouders een babbeltje slaan en/of iets eten of drinken in de Melkerij.

Er zullen drie professionele fotografen zijn die van iedereen die wil mooie foto’s zal nemen als herinnering aan deze bijzondere dag.

Ik, Kim Calomme, trek in Antwerpen de organisatie, aarzel zeker niet om me te contacteren bij vragen.

Praktisch: je kan vlakbij de ingang (Beukenlaan) gemakkelijk parkeren en er zijn openbare toiletten in de Melkerij aan de speeltuin.

Ik hoop jullie in Antwerpen te zien op 6 augustus, alvast veel liefs en tot dan!

Foto: Joke Vaes fotografie

Hallo, wij zijn Ana en Hilke. Dit jaar organiseren we na een geslaagde eerste editie voor de tweede keer ‘Voeden in verbinding’ in Brussel.

We spreken af om gezamenlijk te voeden om 10 uur. Wij zijn er vanaf 9 uur dus kom gerust al vroeger om een babbeltje te slaan en een mooi plekje uit te kiezen. Je kan ons vinden aan de speeltuin van Gare Maritime. Breng gerust een picknick dekentje mee om het gezellig te maken. Zon of regen, geen probleem onder het afdak. De plek is gemakkelijk bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer bereikbaar. Het Noordstation ligt op een kwartier wandelafstand. (meer info hier)

Partners en kinderen zijn samen met alle mensen die borstvoeding een warm hart toedragen, ook steeds welkom. Want een borstvoedingsverhaal heeft meer kans op slagen als ook de omgeving hulp en steun biedt: borstvoeding geven doe je niet alleen!

Na het gezamenlijk moment kan iedereen op eigen tempo naar huis gaan. Of nog wat blijven hangen op de site van Tour&Taxis. Speeltuin, lunchen in Gare Maritime, een ijsje eten, wandelen of fietsen in het park, er valt genoeg te beleven om er nog een fijne familiezondag van te maken.

Hopelijk zien we je daar!

Aarzel niet om ons een berichtje te sturen als je nog vragen hebt.

We organiseren Voeden in Verbinding al voor de tweede keer in Brugge dit jaar.

We spreken af om gezamenlijk te voeden om 10 uur. Daarom vragen we om iets vroeger aanwezig te zijn. De organisatie is er vanaf 9 uur dus kom gerust al wat vroeger om een babbeltje te slaan en een mooi plekje uit te kiezen.
We spreken af aan de tractor op het speelplein van het provinciedomein Tilleghem.

Om 10u zullen we, samen met honderden mama’s uit 18 andere steden in België en Nederland gezamenlijk voeden. Breng gerust een picknickdekentje mee om het jullie zo comfortabel mogelijk te maken. Het zou ideaal zijn om wat drankjes en fruit of andere hapjes te voorzien aangezien het vorig jaar heel warm was. Wij voorzien ook wel water.

Partners, kinderen en  alle mensen die borstvoeding een warm hart toedragen zijn ook welkom! Want een borstvoedingsverhaal heeft meer kans op slagen als ook de omgeving hulp en steun biedt: borstvoeding geven doe je niet alleen!

In Brugge zullen Steffie De Schacht en Jolien Phlips de actie trekken. Aarzel niet om ons een berichtje te sturen als je vragen hebt.

Steffie zal dit jaar zelf foto’s nemen dus laat op het moment zelf gerust weten als je dit niet wil.

Na het gezamenlijk borstvoedingsmoment kan iedereen op eigen tempo afsluiten of nog wat blijven hangen om na te praten of te picknicken.

Tot dan?

Foto: Rein De Puysseleyr

(Moeder)melk is goed voor elk! 6 augustus vieren en delen we deze moederkracht tijdens voeden in verbinding aan het zwembad in Dendermonde.

We komen samen vanaf 9u30. Samen zijn met andere gezinnen, gratis massage voor de mama's, een fotografe die mooie herinneringen maakt van jou en je kind, creatief bezig zijn voor de grotere kinderen onder leiding van het Kunstkot. Om 10u. is er een gezamenlijk voedingsmoment dat we traditiegewijs ook graag op foto vastleggen.

Liefs team Dendermonde, 3 voedende vrouwen 🙂

Foto: Made by Evelien

Dit jaar organiseren we al voor de derde keer in Gent!

We spreken af om gezamenlijk de borst te geven of te kolven om 10 uur. Daarom vragen we om iets vroeger aanwezig te zijn. De organisatie is er sowieso vanaf 9 uur dus kom gerust al vroeger om een babbeltje te slaan en een mooi plekje uit te kiezen. We spreken af aan de speeltuin van het Citadelpark, en nadien kan iedereen zich verspreiden over de bankjes en het gras. Breng gerust een picknickdekentje mee! Ook een drinkbeker om wat borstvoedings ijsthee te tappen is handig.

In Gent zullen Magaly Van der Kelen en Hanne en Jolien van Mamanest de actie trekken. Aarzel niet om ons een berichtje te sturen als je vragen hebt.

Josefien Tondeleir van TheBreastFeed zal een fotostand opzetten voor een persoonlijk borstvoedingsportret. Hanna Troch en Ine Sey zal tussen de voedende ouders door wandelen om jullie op beeld vast te leggen. Jolien van Cocon Massage komt om jouw nek en schouders heerlijk te laten ontspannen. Ook de Babyspot-caravan zal er staan om een verluierplekje te voorzien.

Partners en kinderen zijn, samen met alle mensen die borstvoeding een warm hart toedragen, ook zeker welkom. Want een borstvoedingsverhaal heeft meer kans op slagen als ook de omgeving hulp en steun biedt: borstvoeding geven doe je niet alleen!

Na het gezamenlijk borstvoedingsmoment kan iedereen op eigen tempo naar huis gaan. Of nog wat gezellig blijven napraten en genieten van de verbinding. Met de kindjes kunnen we nadien ook verplaatsen naar de speeltuin aan de floraliënhal. Vanaf 14u kan je ook terecht in de Speelfontein (op loopafstand richting het station) indien je er graag een familiedagje van maakt.

Tot dan!

Foto: Anna De Palmenaer

Voor de eerste keer doet ook de mattentaarten stad Geraardsbergen mee!

We spreken af aan het Abtenhuis om 9u30 zodat we samen naar de voorziene plaats kunnen gaan en om 10u kunnen starten met het gezamenlijke borstvoedingsmoment.

Parkeren kunnen jullie dichtbij op zowel de parking in de Abdijstraat (nr. 8) als op de parking van de bioscoop in Geraardsbergen.

Ook oudere broertjes/zusjes, partners en andere familieleden zijn van harte welkom!

Jullie kunnen er genieten van een leuke babbel en wie wil na het voedingsmoment ook van een persoonlijk portret (Rj Fotografie) en als mama van een deugddoende massage (Axelle).

De mama’s die mij hiermee zullen helpen zijn Kimberly (Little me babyspa) & Axelle (Axelle Bossuyt kinesitherapie).

Bij vragen stuur mij gerust een berichtje via instagram of rjfotografie12@gmail.com.

Voeden in Verbinding komt voor het eerst naar Halle!

We vestigen ons in het vernieuwde Albertpark, aan de Zenne rivier. Dit mooie landschapspark is dé plek bij uitstek om in verbinding te treden met moeders, mee-moeders, papa’s, grootouders en iedereen die onze actie wil steunen.

We houden een gezamenlijk voedingsmoment om 10u. De organisatie zal al om 9u aanwezig zijn, dus kom gerust wat vroeger om alvast een babbeltje te slaan.

We verzamelen aan de ingang van het park, aan de Basiliekstraat. Daar bevindt zich een mooie en erg lange bank die perfect dienst doet om te voeden. (Been there, done that )

Voor de organisatie van deze actie, kan je rekenen op Déborah Lambert en Lynn Van Looveren. Aarzel niet om ons een berichtje te sturen als je nog vragen hebt. Volg ons ook om zeker niets te missen van deze eerste editie van VIV Halle!

Wij voorzien kleine versnapering en een verfrissend drankje. Neem gerust zelf ook iets mee, dat je al dan niet wil delen met onze verbindende groep.

Via stad Halle zijn we in de mogelijkheid om bekers te verkrijgen. We vragen hiervoor het vertrouwen deze aan ons terug te bezorgen na het drinken.

Kelly zal onze actie mooi in beeld brengen.

Ook in Hasselt kan je ons dit jaar al voor de derde keer vinden!

We spreken opnieuw af in het Stadspark in Hasselt. Het gezamenlijke voedingsmoment (live of kolven) zal doorgaan om 10 uur. We vragen dan ook iets eerder aanwezig te zijn. Wij zullen er als organisatie zelf zijn vanaf ongeveer 9u30, dus kom gerust wat vroeger om al even kennis te maken of een mooi plekje uit te zoeken. We spreken af aan de ingang van het stadspark, bij de parking. Van daaruit kan je een eigen plekje zoeken op één van de bankjes, of op een picknickdekentje.

Ik, Ann (Milky.curves) ben heel trots dit al voor het derde jaar op rij op poten te kunnen zetten. Dit jaar zal Linde mij hierin ondersteunen. Heb je vragen, opmerkingen, of zit je ergens mee? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Fotografie Memories by Sylvia en Nele van Bellafotografie.be zullen aanwezig zijn om dit mooie moment vast te leggen. Sinds kinds.be zal er ook zijn met speelgoed om de oudere aanwezige kindjes mee te vermaken. Want die zijn zeker ook welkom, net zoals partners en andere steunfiguren, en iedereen die borstvoeding een warm hart toedraagt. Borstvoeding geven doe je immers niet alleen!

Na het gezamenlijke voedingsmoment kunnen we nog samen babbelen en spelen, of je kan al naar huis gaan. Voor wie wil, kunnen we nadien ook samen picknicken!

Veel liefs

Ann & Linde

Foto: Anne Rutten Fotografie

Als nieuwe locatie is dit jaar de vredesstad Ieper toegevoegd door organisator Marijke Zwaag. De stad waar dagelijks om 20u00 de geschiedenis wordt herdacht onder de Menenpoort. Maar waar ongetwijfeld mama’s op datzelfde uur stil staan bij hun eigen gedachten. Of ze leggen liefdevol hun baby (nog eens) aan. Heb jij overdag al genoeg vrede bewaakt in jouw gezin? Misschien overdenk je wel je twijfels, heb je behoefte aan verbinding met andere mama’s. Voor begrip, ondersteuning en een lach omdat je elkaars situatie kunt inbeelden.

Ben jij een borstvoedende mama uit Ieper of omstreken? Dan nodig ik je van harte uit voor Voeden in Verbinding. Om samen te komen en elkaar te leren kennen, om wellicht een volgende keer mee af te spreken.

De Ieperse locatie is bij het speelplein aan de Leopold III-laan 16. Naastgelegen Fenix-gebouw zou bekend moeten zijn. Plaats je fiets of auto langs de straat en loop een stukje rechts langs het gebouw zodat je bij ronde bankjes komt. Rondom is voldoende groen, zijn er bomen om schaduw op te zoeken. Oudere kindjes kunnen naar hartelust klimmen en klauteren in de speeltuin. Neem de rest van je gezin en eventueel familie gezellig mee, want hoe meer je ondersteunt wordt in het geven van borstvoeding, hoe makkelijker je het volhoudt.

Ik kijk al uit naar ieders reactie. Stuur een bericht bij vragen via mijn Instagram, als je het spannend vindt, gerustgesteld wilt worden, mij vooraf al eens ontmoet? Doe maar! Het moet veilig zijn om in het openbaar borstvoeding te geven, en als je een drempel voelt - verlaag ik die graag op voorhand zodat we de dag zelf ons doel van Voeden in Verbinding gaan bereiken.

Ieperse fotograaf en mama Jana Laureys zal aanwezig zijn om alles mooi in beeld te brengen. Maar misschien ken je haar ook als The Life Plan Family.

Dit jaar komt Voeden in Verbinding voor een 2de keer naar Kortrijk. De editie van vorig jaar was er een van gezelligheid, spelende kindjes, luisteren naar elkaars verhalen, herkenning en goesting naar meer!

Deze editie is er een die door 2 doula’s getrokken wordt. Wij, Mieke Thomas en Valérie Staelens, dragen alles wat met zwangerschap, geboorte en kraamtijd te maken heeft mee in ons hart en daar hoort borstvoeding ontegensprekelijk bij.

We kiezen terug voor de houten tribune in het midden van het stadspark Plein in Kortrijk om elkaar te ontmoeten. Op zondag 6 augustus staan we klaar om alle mensen die borstvoeding een warm hart toedragen, met open armen te ontvangen.

Om 10u plannen we terug een gezamenlijk voedingsmoment met mama’s over heel Vlaanderen, Brussel en zelfs Nederland, dus voel je vrij om al wat vroeger een plekje te komen zoeken. Wij zijn al aanwezig van 9u en helemaal klaar voor een babbeltje of om je te helpen installeren.

Na het gezamenlijk borstvoedingsmoment kan iedereen op eigen tempo naar huis gaan. Maar wie zin heeft, is welkom om nog na te praten.

Picknickdekentjes, wat speelgoed voor de kindjes,… kunnen ook erg fijn zijn om op het gras voor de tribune gezellig samen te zitten. Voel je vrij om die mee te brengen en te blijven zo lang je wil.

Tot dan!

Foto: Lore Desauw

Voor het eerst vindt Voeden in Verbinding ook in Nederland plaats, en wel in Leiden!

We komen samen in de Leidse Hout, aan de rand van het grote veld (zie plattegrond). Inloop is vanaf 9:30 uur, zodat je rustig een plekje kunt zoeken en alvast wat kunt kletsen voor we om 10:00 uur een gezamenlijk voedingsmoment houden met alle mama’s en kindjes die dat willen – tegelijk met honderden andere mama’s in België!

Simona Graszl van “Year in a Life Photography” zal aanwezig zijn om prachtige foto’s te maken van wie dat leuk vindt.

Na het gezamenlijk borstvoedingsmoment kan iedereen op eigen tempo naar huis gaan. Maar wie zin heeft, is van harte welkom om nog gezellig te blijven plakken! Neem zelf een kleedje en wat te eten en drinken mee, dan maken we er een grote picknick van.

Bij Theehuis de LeidseHout kun je naar de wc of een drankje halen.

Ook oudere broertjes/zusjes en andere familieleden zijn van harte welkom!

Graag tot ziens!

Roos Bannenberg en Anna Batink

For the first time, “Nursing Together' – will also take place in the Netherlands: in our very own Leiden!

We will meet in the Leidse Hout, at the edge of the big playing field (see map). You are welcome from 9:30 onwards, so you have some time to find a nice spot and chat a bit before we have our joint nursing moment at 10:00 – together with hundreds of other moms across Belgium!

Simona Graszl from “Year in a Life Photography” will be present to take beautiful photo’s of those who would like to be photographed.

After the central nursing moment, everyone can go home at their own pace. But if you want, you are more than welcome to stay for longer! Bring your own blanket and something to eat and drink, so we can make it into a huge “gezellig” picknick.

At Theehuis de LeidseHout you can use the bathroom or fetch a take-away drink.

Older brothers/sisters and all family members are very welcome too!

We would love to see you there!

Roos Bannenberg and Anna Batink

Voeden in Verbinding komt reeds voor de derde keer terug naar Leuven!

Op 6 Augustus zal Voeden in Verbinding weer plaatsvinden in Leuven. We spreken af vanaf 9.45 aan de toren in het Stadspark. Om 10 uur zullen we, samen met 20 andere steden in België en Nederland, gezamenlijk voeden.

Na het gezamenlijk borstvoedingsmoment kan iedereen op eigen tempo naar huis gaan. Maar wie zin heeft, is welkom om nog na te praten of jouw nek en schouders te laten ontspannen door Lore van babygym. Daarbovenop komen Stefanie, studio S.Boesse en Irma Pelgrims dit mooie moment vastleggen.

In Leuven zullen Lieze Chau en Laura van minisonthe move de actie trekken. En zij worden ondersteund door een heus team: Lotte LaureysEsme Van Vaerenberg en Marlieke Bender-Kerklaan.

Partners, kinderen zijn samen met alle mensen die borstvoeding een warm hart toedragen ook steeds welkom! Want een borstvoedingsverhaal heeft meer kans op slagen als ook de omgeving hulp en steun biedt: borstvoeding geven doe je niet alleen!

Aarzel niet om ons een berichtje te sturen als je vragen hebt. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op Voeden in Verbinding in Leuven!

Foto: Hanne Minne

Dit jaar zal voeden in verbinding voor het eerst plaatsvinden in Maasmechelen!

We komen samen op terhills (voorheen connecterra), ter hoogte van de bankjes bij de speelput. We spreken af rond 9u30, zo kan ieder rustig een plekje uitkiezen en alvast een babbeltje slaan. Om 10u zullen samen een voedingsmoment houden! Blijf na het voedingsmoment gerust plakken, wij zorgen voor wat lekkers. Een verfrissend biologisch drankje kan je halen bij het visitor center.

In Maasmechelen zal Insen Rutten de actie trekken. Dit met ondersteuning van team ‘de wijze vrouwen’: doula Liesvroedvrouw Melissa en vroedvrouw Melinda.
Fotografe Jessica Jacobs staat paraat om dit verbindend moment in beeld te brengen.

Partners, kinderen zijn samen met alle mensen die borstvoeding een warm hart toedragen ook steeds welkom! Want een borstvoedingsverhaal heeft meer kans op slagen als ook de omgeving hulp en steun biedt: borstvoeding geven doe je niet alleen!

Parkeren kan vlakbij op de grote parking aan VVV Maasmechelen (gratis). Van hieruit loop je richting het terhills hotel tegenover de parking. Naast het hotel ligt een Franse tuin, hier achter ligt de ingang van het nationaal park. Toiletten zijn aanwezig naast het visitor center, hier zal ook een verschoningshoekje voorzien worden.

Tot dan!

De tweede editie van Voeden in Verbinding in Mechelen gaat, zoals vorig jaar, door in het Vrijbroekpark. We spreken af aan de speeltuin (vlak aan de cafetaria) waar je gemakkelijk kan parkeren of je fiets kan zetten. Iedereen is welkom vanaf 9:30, gezamelijk borstvoedingsmoment start rond 10:00. We zetten ons in het gras dus breng gerust een picknicklaken mee.

Partners, kindjes, ... iedereen die borstvoeding een warm hart toe draagt is welkom want een borstvoedingsverhaal heeft meer kans op slagen als je omgeving ook hulp & steun biedt!

Na het gezamenlijk moment kan iedereen op eigen tempo naar huis gaan. Blijf dus gerust nog wat hangen in de speeltuin of cafetaria & maak er een gezellige familiezondag van 💛

Hopelijk zien we je daar!

Neftis & Elien

 

PS: voor vragen mag je steeds sturen naar Neftis op het account van Latte Mamiato op Instagram 💛

Foto: Eveline Smolders

Ook in Oostende verwelkomen we jullie dit jaar graag opnieuw op Voeden in Verbinding!

We spreken op 6 augustus af op het pleintje in het Maria-Hendrikapark. Het gezamenlijk borstvoedingsmoment start om 10u. Kom gerust wat vroeger, voor een babbeltje en om je op je gemak te installeren. Wij zijn er vanaf 9u.

Na het borstvoedingsmoment voorzien we een aantal leuke activiteiten voor baby’s, kindjes en mama’s! Lauren Fay Photography zal erbij zijn om dit mooie moment vast te leggen op beeld.

Aarzel niet om ons een berichtje te sturen als je vragen hebt!

Hopelijk tot dan!

Stephanie
Liese
Lien

Oudenaarde is één van de nieuwe steden waar Voeden In Verbinding in 2023 georganiseerd zal worden en we zijn super enthousiast om jullie allen samen te mogen verwelkomen!

Kom samen met andere mama’s borstvoeding geven of kolven in het Liedtspark in Oudenaarde. Je bent er welkom vanaf 9u30 zodat je rustig een plekje kan uitkiezen om je kleintje(s) te voeden om 10u, tegelijk met alle andere vrouwen over Vlaanderen, Brussel en Nederland.

We spreken af aan de ingang bij parking De Woeker in de Kattestraat. Extra parking is er in de Bekstraat.

Van daaruit zijn er verschillende mogelijkheden om een plaatsje te vinden in het grote park naargelang de weersomstandigheden: er zijn grote open ruimtes indien het zonnetje niet te fel is, of schaduwrijke plaatsen als het toch té warm dreigt te worden.

Je kan ook altijd een dekentje meebrengen waar je gezellig op kan zitten met je kleintje(s).

Er zijn vlakbij openbare toiletten. (Links achter het Liedtskasteel)

Partners, kinderen zijn samen met alle mensen die borstvoeding een warm hart toedragen ook steeds welkom! Want een borstvoedingsverhaal heeft meer kans op slagen als ook de omgeving hulp en steun biedt: borstvoeding geven doe je niet alleen!

Liefs, Charlotte

Ook in Roeselare zijn we er dit jaar opnieuw met een tweede editie!

In Roeselare komen we samen aan het speelpleintje in het Noordhof (stadspark in het centrum, ingang via Noordstraat of via Kattenstraat). Dit vanaf 9u30.

Parkeren kan vlot in de omliggende straten (gratis op zondag) of op de Wallenparking of de ondergrondse parking de Munt (betalend).

Kan je er die dag zelf niet bij zijn, dan kan je onze actie steunen door een foto te plaatsen op jouw socials met #voedeninverbinding23

We kijken er al enorm naar uit!

Tot dan!

Lies en Laure

Foto: Eyecatcher Photography

Ook dit jaar organiseren we de actie opnieuw in Turnhout!

Om 10u voeden we gezamenlijk met meer dan 20 steden doorheen België en Nederland!
De organisatie is aanwezig vanaf 9u, dus kom gerust wat vroeger om een babbeltje te slaan en een gezellig plekje uit te zoeken en te genieten van wat lekkers van Eeden Turnhout.

We spreken af aan het centrale Pro Patrium-standbeeld in het stadspark van Turnhout.
In de omliggende dreven zijn bankjes voorzien of breng een dekentje mee om op te zitten. Na het voedingsmoment nodigen we jullie graag uit op het grasveldje van de speeltuin – om nog verder na te praten bij een picknick of om een gezellige treinrit te maken op de mini-stoomtreintjes. Partners en kinderen zijn, samen met alle mensen die borstvoeding een warm hart toedragen, ook steeds welkom! Want een borstvoedingsverhaal heeft meer kans op slagen als ook de omgeving en steun biedt: borstvoeding geven doe je niet alleen!

Indien je vragen hebt, stuur zeker een berichtje naar de organisatie (Charlotte Coertjens en Martje van den Bosch)!

Foto: Sammy Abdull Khan

Op zondag 6 augustus, tijdens de Wereld Borstvoedingsweek, spreken wij af om gezamenlijk borstvoeding te geven. Dit op vele locaties verspreid over gans Vlaanderen én Brussel. Zelfs in Nederland.

Voeden In Verbinding heeft als voornaamste doelstellingen om (1) borstvoedende ouders in contact te brengen met elkaar zodat zij ervaringen kunnen uitwisselen, (2) de zichtbaarheid van borstvoeding in het openbaar te verhogen en (3) de schoonheid van borstvoeding te vieren, te delen en in de kijker te zetten.

De actie verwelkomt alle moeders die borstvoeding geven. Of dat nu via kolven is, gedoneerde melk, of rechtstreeks aan de borst. Ook als je de actie een warm hart toedraagt, of professioneel bezig bent met borstvoeding, ben je meer dan welkom.

We spreken af om gezamenlijk te voeden om 10 uur. Daarom vragen we om iets vroeger aanwezig te zijn. De organisatie is er vanaf 9.30uur, dus kom gerust al vroeger om een babbeltje te slaan en een mooie plek uit te kiezen. We spreken af aan grote speeltuin in het stadspark hier in Sint-Niklaas en nadien kan iedereen zich verspreiden.

In Sint-Niklaas zullen Elise Van de Graaf en Gwen De Backer en Liesl Ost de actie trekken. Aarzel niet om ons een berichtje te sturen als je vragen hebt.

Na het gezamenlijk borstvoedingsmoment kan iedereen op eigen tempo naar huis gaan of lekker blijven hangen ;-).

Liefs!
Gwen, Liesl en Elise

Foto: Eva's fotografie

Dit jaar organiseren we al voor de tweede keer dit fijne evenement in Zottegem!

We spreken af om gezamenlijk te voeden (live of kolven) om 10 uur. Daarom vragen we om iets vroeger aanwezig te zijn. De organisatie is er sowieso vanaf 9.15 uur dus kom gerust al vroeger om een babbeltje te slaan en een mooi plekje uit te kiezen. We spreken af aan de grote poort van de ingang van het ‘Park van Breivelde’, en nadien kan iedereen zich verspreiden ter hoogte van de grootste boom, met uitzicht op de vijver.

In Zottegem zullen Céline Hutse en Kendy Vanlangenaker de actie trekken. Aarzel niet om een berichtje te sturen als je vragen hebt.

Joke van Ans Photographie zal aanwezig zijn om jullie gezamenlijk voedingsmoment vast te leggen.

Na het gezamenlijk borstvoedingsmoment kan iedereen op eigen tempo naar huis gaan. Maar wie zin heeft, is welkom om nog na te praten of picknicken in het park.

Breng je eten, een kussen of dekentje mee, zodat we gezellig kunnen samenzijn.

Er is genoeg schaduw onder de bomen.

Partners en kinderen zijn heel welkom, samen met alle mensen die borstvoeding een warm hart toedragen. Borstvoeding doe je als team en als jouw partner (of familie) jou mee ondersteunt heb je veel meer kans op slagen.